(iOS) Snake.io: Fun Battle .io Games apgaulės kodo generatoriaus taškai
Feb 18, 2022 21:12:33 GMT -8
Post by tosmamalassrea on Feb 18, 2022 21:12:33 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaulės kodo generatoriaus taškai ▞▞▞
▞▞▞ Snake.io: Fun Battle .io Games 2022 version ▞▞▞
Taip, man labai patinka žaidimas, bet šis žaidimas turi daug priedų. Labai norėčiau, kad jie galėtų juos pašalinti. (Bet ne posūkis atgal į gyvenimą ar bet kokie dalykai, pvz., ilgokai pradėdami)*** štai šitas dalykas, kurio, tikiuosi, nepavyks ištaisyti, yra (kartais), kai žiūrėjau į žaidimą, tai privertė mane įkelti į gyvatę. prieš mane, kad mirštu.
Puikus įdomus žaidimas, bet jis man neleidžia stumti žaisti... aš stumiu, kad pažiūrėčiau skelbimą... jis tiesiog spusteli ir neleis skelbimo arba leis man žaisti, turiu išeiti ir grįžti, kad galėčiau žaisti... galiu žaisti tik jei nepaspaudžiu skelbimo mygtuko...kai numirsiu, tai neleis man atgaivinti...paspaudžiu, bet nieko neįvyksta, turiu paspausti x ir pradėti iš naujo, pataisykite.... tada duosiu 5 žvaigždutes. ..Ačiū
Atrodo, kad aš tiesiog žaidžiu su robotais. Po poros dienų nuobodu. Gaukite kvailai ilgas gyvates, kur mirštate tik iš nuobodulio. Norint konkuruoti, reikia tikrų žaidėjų su tikromis žmogaus smegenimis. Jei tai būtų daugiausia žmonių žaidėjai, ši apžvalga būtų sėkminga.....absoliučiai nuostabi. Puikus būdas suvaldyti gyvatę, nesunku akims, palyginti su panašiais žaidimais, pavyzdžiui, odai tikriausiai reikia dar kelių. Skelbimai nėra beprotiški, dažniausiai 5 sekundes. Ačiū Daugiau žmonių ir blogai už žaidimą...
Tai labai kabo ir labai daug skelbimų
Šis Stuped žaidimas
Viskas gerai. Žaidime nėra daug. Mokėkite šiek tiek ir niekada jokių skelbimų. Tiesiog paprastas gyvatės žaidimas, šiek tiek nepatogus. Tam reikia daugiau.
Tai per geras žaidimas ir man tai labai patinka, bet jūs norite tai padaryti grp arba su mūsų frnds
Kodėl gyvatė neauga, kuo daugiau taškų gausite? Jis pasiekia maksimalų 15 000 ar pan., o tada kokia prasmė? Būtų gerai, jei jis ir toliau augtų. Kitaip nėra prasmės.
Pašalinkite skelbimus. Jie tokie ilgi ir įprasti, kad net negaliu praleisti. Kodėl? 2/10
Puiku
Turiu suteikti jam 2 žvaigždučių įvertinimą, nes jis geras, bet jame yra klaidų, nes vieną kartą, kai aš užėmiau 1 vietą ir kažkas (arba botas) buvo mano linijoje, nors jie neturėjo neįveikiamo skydo ir buvo didžiuliai
Snake.io Aksyon wird
Tai tikrai smagus žaidimas, aš 100% rekomenduoju, kai žaidžiu Aswell, nėra jokio atsilikimo! Yra miežių bet kokių priedų, nebent jų paprašysite. Bet vienas dalykas, kai aš žaidžiu Paprastai labai lengva pasiekti 1 vietą, išskyrus tai, kad tai tikrai priklausomybę sukeliantis žaidimas 👏
Tai puiki programa, man ji patinka, bet yra du skelbimai, kuriuos galite žiūrėti, kad galėtumėte dar kartą pavadinti savo gyvatę, o mano gyvatės vardas yra lola, tai mielas vardas, bet aš jį vis keičiu.
Mylėk žaidimą taip priedus... Bet ne visada leisk atgimti, nors tai suteikia galimybę!!! ☝- ir toliau ragina mane tai padaryti, maniau, kad taip pat galiu pasakyti, kas neseniai atsitiko. Pastebėjau, kad visos mano įgytos gyvatės dingo!!! iš esmės viską ištrynė ir padėkite man bk 2pradžia! taigi aš imu bk sumą ☆! 😐
Mėgstu greitį ir valdiklius, taip pat ir skinas. Tik 4 žvaigždutės, nes žaidimo zona, palyginti su kitais žaidimais, yra daug mažesnė. Aš lengvai pašalinu savo didesnius priešus, nes juos lengva rasti, palyginti su panašiais žaidimais.
RIP išjungtas. Tai tas pats žaidimas kaip ir slitherio, o tai reiškia, kad tai šiek tiek smagu. Bet kam pridėti papildomų apdovanojimų? 2/5 Atsisiųskite tikrąjį slankiklį
Sssnakesss
Man patinka žaidimas, aš nekenčiu, kad žaisdami gausite papildymų
Nekenčiu mirti 😵
Parsisiųsti Hago-Talk, Live & Play Games APK 4.8.2 - naujausią ...
Man patinka šis žaidimas, bet jums reikia laimėti ir eiti gobleriu, o jei laimite goblerį, esantį šalia jūsų. Gobbler yra kalakutas, tai reiškia, kad tada jūs laimėsite, gobbleris jus persekios, nes gobleris yra bosas. Jums reikia eiti ratu, nes ratas yra nuo mirties su gobleriu.
Snake.io: Schlangen .io Spiele Action prp
FAINAS GEIMAS
Per blogas valdymas
Boss pvp yra nusileidęs. Kaip įmanoma laimėti prieš kaukolę? Kam skirtas apskritimo laikmatis?
Tai geras žaidimas, aš įdiegiau jį savo vaikų planšetiniuose kompiuteriuose, kad galėčiau žaisti. Neleidžiu „YouTube“ savo namuose, ji užblokuota mano vaikų planšetiniuose kompiuteriuose. Tačiau bendruomenės mygtukas atidaro visą „YouTube“ paieškos juostą. Dėl šios priežasties turėjau pašalinti šį žaidimą.
Tinka gaišti laiką. Skelbimai yra erzinantys, kai pristabdo jūsų muziką / vaizdo įrašus ir yra labai dažni. Žaidėjai ir ai nėra tokie sudėtingi.
Valdikliai yra geresni nei Slither.io TAI TAIP. Visa kita – SUX. Žemėlapis per mažas. Skelbimai gali būti rodomi net 2 minutes. Vidutinė skelbimo trukmė yra 27 sekundės. Tai vis tiek per ilgai. Grafišas yra dviaukštis.. RIIIIIP
Nuostabu! Tai šaunu! Jokiu problemu! Lengva išeiti iš priedų, todėl tai penkių žvaigždučių apžvalga!
Labai įtraukiantis žaidimas, tik norėtųsi, kad nebūtų tiek daug skelbimų
Jei tai tu esi didelė gyvatė 🐍 tu nemiršti Daiktai💗 Taip pat galite gauti įvairių skinų⛄Tai gerai arba be „WiFi“, jūs gaunate skelbimų, bet tai nėra vėluojama! Nuostabu
Šis žaidimas nėra kelių žaidėjų
App Snake.io Games sukūrė Kooapps Games | Fun Arcade and Casual Action Games Mobile Developer Veiksmas kategorija.
Jis turėtų būti prijungtas prie fb, kad būtų išsaugotas progresas, o internetiniame režime turėtų būti tikri žaidėjai, prijungti prie facebook... Yra skelbimas po kiekvieno žaidimo, taip pat prieš žaidimą ir po jo... tai taip erzina, aš del to del sios nesamones...
Tik dėl linksmo žaidimo prastovos problema išsikrauna baterija ir telefonas labai įkaista
Man patinka ganė ir iššūkiai. Tai būtų 5 žvaigždutės, jei ne visada turėčiau susidurti su skelbimais ir neveikiančiais mygtukais. Tai neleidžia man žaisti arba verčia prarasti erdvę.
Įdomus žaidimas, bet beveik kiekvieną kartą mirštant atsiranda papildymas... ir mano telefonas TIKRAI įkaista, kai valdiklis turi nukreipti gyvatei, kokiu keliu eiti, ir tai man kelia nerimą. Aš turėsiu gerą žaidimą ir turėsiu mesti savo telefonų saugumą, lol, ar tai tik mano telefonas, ar taip nutinka ir kitiems?
Stick War: Legacy Strategie nvw
Labai smagu, be problemų ir retai jokių priedų! Patinka, darykite daugiau!
Labai smagu, tik reikia šiek tiek daugiau prieskonių, pavyzdžiui, kirminų io ar ko nors, kad jaustųsi, jog tikrai įgauni galios
„Kooapps Games | Fun Arcade and Casual Action Games“ „Android ...
... Battle .io Games. 1.16.61. 50.000.000++. Menampilkan lebih banyak. Terbaru yang diperbarui(367). Tree Craftman 3D · SoulChill -Meet Friend for Fun
Oho, kaip šaunu, man patinka snake.io, yra daug skinų ir daug įvykių 🕶🕶🕶taip gera ir taip nuostabu! snake.io yra geras žaidimas, aš neištrinsiu snake.io😣😣😣. Galime daug atgaivinti🙂. snake.io yra toks įdomus nei slither.io ir sliekų zona. Mes galime būti snake.io lyderių sąrašo viršuje! .io pavadinimas yra gyvatės legendos
Snake.io | स्नेक डॉट आई ओ कार्रवाई yvg
Nuostabus žaidimas. Man labai patinka žaidimo plY reklamos santykis. Pirksiu žaidimą dėl šios priežasties ir daugiausia dėl to, kad tai labai smagu
Omg šis gamenis toks smagus, nors nekenčiu reklamų, bet turiu vienaragio odą, omg ji tokia miela, prisiekiu