Post by tosmamalassrea on Feb 18, 2022 21:18:21 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увімкнути режим бога ▞▞▞
▞▞▞ TRANSFORMERS: Forged to Fight 2022 version ▞▞▞
Потрібно приділяти багато уваги, щоб бути таким же хорошим, як MCOC. Гра сильно відстає, внаслідок чого бої програються. Абсолютно розчарований замерзанням під час боїв, жодних шансів виграти бої! Потрібно розібратися якнайшвидше!!! Битви на арені також є абсолютно несправедливими, вам пощастило отримати більше 10 перемог, перш ніж отримати удар, незалежно від того, що ви робите, комп’ютер завжди знає і протидіє вам ідеально. Видаляю, доки не побачу оновлення, які вирішують ці проблеми!
Ви, хлопці, обманюєте нас, буквально стягуючи з нас велику кількість кубів енергії за 1 пакет здоров’я. Крім того, я навіть не можу вилучити своїх ботів із своїх місій альянсу. Виправте свою тупу гру, принаймні маєте кнопку з написом «вивести ботів». Як ти збираєшся стягувати з нас 99 доларів за невелику кількість кубиків енергії, але тоді навіть не можеш дозволити нам позбутися від ботів?
Я ввійшов у цю гру за допомогою свого облікового запису Google Play після того, як отримав гру та повернувся до неї, вони змусили мене почати все спочатку з рівня 1, і я на 100% впевнений, що підключив свій обліковий запис, ніколи більше не завантажуючи цю гру, тому що вона просто продовжує роблячи це
Ціна всього, що пов’язано з енергономи, надзвичайна. Ви не можете вибрати трансформатори, які хочете, що є дурним. Віхи в битві на арені погіршуються, чим більше ви просуваєтеся. Я не очікую грати в гру тиждень і мати все, але це смішно, скільки вам потрібно грати, щоб заощадити на що-небудь. Швидко втрачає інтерес
Весело, швидко і приємно!! Я обожнюю своїх персонажів, і приємно, що шліфувати не так важко!
Крута гра я б хотів, щоб полекшили випаданя кристали
Раніше мені подобалася ця гра, але останні оновлення були жахливими, і нічого не здається значущим, тому я знизив оцінку лайків до 1 зірки. Не дивно, чому цього додатка більше немає у «виборі редакторів». Дуже погане оновлення ботів, а продані предмети дуже дорогі. Я видалю цю програму, якщо не буде суттєвих змін або оновлень...
Прикольна гра
Грати дуже цікаво, і ви можете заробити нових АВТОБОтів!
МАЛАДЦИ
Гарно, але ви повинні змінити введення всіх ботів по-різному, а також стиль перемоги, якщо вони змінюються на автомобілі.❤ Гра, до речі, подобається
Зараз це круто грати. Але я хотів би бачити знижки на їхні спеціальні пропозиції; гроші не в ці важкі часи. Будь ласка
Сім популярних ігор про трансформерів на Андроїд і IOS · Angry Birds Transformers ... TRANSFORMERS: Forged to Fight Бійки та файтинг епічність битви
Forged to Fight · Домашня сторінка · Ігри на Android · Екшн · TRANSFORMERS.
TRANSFORMERS: Forged to Fight Action ocso
TRANSFORMERS: Forged to Fight অ্যাকশন qnt
ТРАНСФОРМАТОРИ: Ковані боротися кращим додатком тижні ...
Класна
Wolfenstein 3D Touch - PHONEKY
Ось найкращі ігри Transformer, які коли -небудь виходили. ... смартфон на Android або iOS, ви можете безкоштовно завантажити Transformers: Forged to Fight.
Я любив. Мені весело 😆😆😄хууууу. Багато роботів 🤖 можуть битися командою, битися з друзями. Багато місії це настільки цікаво, що мені подобається гра
Ігровий процес – це чудові елементи керування, які добре відповідають стилю гри на сенсорному екрані. Однак, як великий шанувальник Transforms, вибір іграшок, які використовувалися як моделі, був одним із найгірших у серії. Комбайнер війни перефарбовує, правда!? Лінія поколінь спрацювала б чудово для більшості, а також лінія підйому Землі та облога. Grimlock — найкраще представлення, яке я бачив досі. Де Хотрод, я бачив 1 персонажа на ім’я Хотрод, але не знаю, що це точно не Хотрод! Просто сумно. Персонажі ПОТРІБНІ оновлення.
Curse of Aros - MMORPG Rollimängud syp
Це буквально диво змагання чемпіонів, але трансформери, анімація, механіка тощо майже те саме!! Але все-таки це трансформери...
TRANSFORMERS: Forged to Fight Akcja muz
Залишається на логотипі. Зачекав 5 хвилин, а потім перезапустив. Все те ж питання
Єдине, що добре – це арена. Вони повинні додати час відновлення або принаймні мати можливість змінити ботів перед боєм. І навіщо 2 комплекти, один - це відродження, а інший ремонт, чому це може бути тільки один? Крім того, коли ви ухиляєтеся, проводячи пальцем, AI все ще вражає вас, чому?
Гра прям дуже подобається, але лягає пофіксіть будь ласка
це дуже добре зроблена гра, яку я грав у неї, але зараз вона дуже відстає, і мені важко грати, але тому що я люблю її до цього дня, але я просто трохи засмучений, що зараз не можу в неї правильно грати
Ця гра є найкращою екшн-грою для таких любителів екшн-ігор, як я, вона має чудову графіку і ніколи не дратує, розміщуючи рекламу, як інші ігри, і рівень поступово збільшується, і ви зможете побачити й битися з усіма легендарними трансформерами, які ви бачите у фільмах.
Гра вмирає, вони більше не додають нових персонажів, і здається, що події повторюються, події нудні, і немає жодних зусиль з цією грою, справжня шкода, оскільки у неї був такий великий потенціал, щоб стати чудовою грою про трансформерів, але їм довелося відмовитися від така гра, Kabam в цілому розвалюється, навіть mcoc не такий чудовий, як був раніше, вони не можуть встигати за іншими розробниками ігор, такими як Bandai або mihoyo
Я маю на увазі його смертний бій, але з кібертронцями. Чого ти ще хочеш...? Мультиплеєр. Це єдине, що для цієї гри потребує багатокористувацького режиму онлайн з рейтинговим підбором матчів. Але крім цього ігри пристойні... О, так, коли відкриваєш скрині, стає лаг
Гри на телефон за монстрів
Клас
У мене є мої улюблені боти, і чи можете ви, будь ласка, додати більше ботів і зробити це простіше, отримати 5 ⭐ ботів Я не можу отримати гончих, але ігри чудові. Це найкраща гра з роботами, але не краще, ніж моя собака.
Користувачі iPad у Росії найчастіше купували гру Minecraft: Pocket Edition, а з безкоштовних програм найчастіше ... Transformers: Forged to Fight.
Чудова гра, без нарікань. Коли я вперше завантажив, виникли деякі проблеми з підключенням, але, можливо, це була моя мобільна служба.
Завантажте TRANSFORMERS: Forged to Fight для Android на Aptoide прямо зараз! Ніяких додаткових витрат. Рейтинг користувачів для TRANSFORMERS: 4.31.
Мені подобається ця гра, але мережа не працює, завантаження зупиняється назавжди. Чому?😕