Post by tosmamalassrea on Feb 18, 2022 21:21:22 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Best Fiends - Match 3 Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Best Fiends - Match 3 Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ altın kilidini aç ▞▞▞
▞▞▞ Best Fiends - Match 3 Puzzles 2022 version ▞▞▞
Türkçe dil destegi olmayan bir oyunu neden indireyimki
Yeni güncellemede çarkı çevirmek için mobil verinin açık olması gerekiyo o çok kötü olmuş. O olmasa oyun çok güzel
Oyun oynamaktan zevk alıyorum. Benim sorunum, oyun yükleme ile ilgili sorunlar yaşıyorum. Sadece daha da kötüye gitti. Oyunu kaldırdım ve yeniden yükledim ama bu yardımcı olmadı. Şu anda oyuna erişemiyorum. Harita ekranına yükleniyor ancak simgemdeki resmim boş ve ekran donmuş. Bu sorun için herhangi bir yardım var mı? Yüksek hızlı bir internet bağlantım var ve diğer oyunlarımdan hiçbiri yalnızca En İyi arkadaşlarla ilgili sorun yaşamıyor.
Senelerdir oynuyorum çok iyi
Best Fiends - Jeux de match 3 Grand public ntgb
Sizi bir yolculuk gibi meşgul edecek iyi ve eğlenceli eğlenceli bir oyun
Harika oyun çocuklar, genel olarak fena değil. Yine de birkaç sorun var. Örneğin, bu oyun gerçekten çok zor, sanki sineği yükseltmiştim ama Evolution 2'ye gelmem iki saatimi aldı. Bu oyun da son derece zor, 2. dünyada son seviyede mücadele ettim, bu olmamalıydı. Son şikayetim çok fazla bug açmıyorsunuz, o zaman � gibi bir şey satın almanız gerekiyor. Ama bu oyun hala gerçekten sağlam.
Çok heyecanlı güzel bir oyun
Acaba güzelmi
Süperdi ama geç yuklendi
Pezefenkler su kapatma sorunu yapin sikecem bak
Çok güzel bir uygulama,bağımlık yapıyor
Naptiniz guncelemeden sonra çalismiyor 😭
bu oyunu seviyorum ama bir kez daha tatil etkinliğine sıçtım çünkü slug özel misyonlarında çok 5 yıldızım var ni onu geçemiyorum lvl 4 n crash n burnbor'a gidiyorum patron olan lvl 5'e geçiyorum lvl n crash n yan bu görevle başa çıkmak için yeterli hareket yok ve altın çeşitleri de zorlaşıyor
Bu oyunu çok severdim, ancak bazı seviyeleri güçlendiriciler olmadan ve para ödemeden kazanmak kesinlikle imkansız, onları defalarca oynayın. Bu artık eğlenceli, stressiz bir oyun değil, 90. seferden sonra veya promosyon paketleri için ödeme yapana kadar kolayca kazanmak için aynı seviyeyi tekrar tekrar oynamak zorunda kalmak can sıkıcı. Bu zaman kaybı.
reklam çok
güzel..
Lost Lands 3 Eventyr gjjf
Bu incelemenin bir kısmı sadece destek verenler içindir. Bu eğlenceli bir oyun ve hoşuma gidiyor, ancak zorlukları tamamlamak için çok fazla reklam oynamanız gerekiyor. Ancak bu sabah, güncelleme istemi düzgün çalışmadığı ve n saat içinde düzeltildiği için destek için giydim.
Yeni Güncelleme: 29/10/21 Güncellememe veya devam etmeme izin vermiyor mu? Yeterli altın yok, sadece 9 kaldı, devam etmek için 10'a ihtiyacı var. Peki şimdi? Aynı seviyede oynama şansım var mı? Zamanlar VEYA Devam etmek için ödeyin, 29,99 $ ve üzeri istiyor, Hadi, engelliyim Ve bu bir pandemi mi? Bu oyunu seviyorum, artık buna gücüm yetmiyor. Aynı seviyeyi tekrar tekrar oynamak için Eğlence Yok. Gerçek Bummer...
Türkçe para birimi 5 yıldız
Best Fiends - Match 3 Puzzles Nezahtjevne igre mzw
Bu oyunu gerçekten seviyorum. Arada sırada bir seviyeyi geçmek için en düşük miktarı satın alacağım. Seviyeyi geçtikten sonra bir sonraki seviyeye geçmeyi gerçekten zorlaştırıyorlar, bu yüzden kalan altınımı 5 hamle için kullanıyorum. Son hamle seviyeyi geçmek imkansız. Her seferinde böyle yapacaksan bu oyunu sileceğim. Ödemeye devam etmeyeceğim. Bu durursa veya sadece silerse yıldızlarımı koyacağım. Görünüşe göre bu şekilde hisseden tek inceleme ben değilim. Sanırım geliştiriciler umursamıyor.
Yaklaşık 230 seviye için eğlenceliydi, sonra maliyet-fayda oranı değişti... ve çok fazla masraf oldu. Yeterli dönüşü olmayan seviyelere sahip olmak, $$ harcamadan tamamlamak bir yük haline geldi. Ve "beş dakikalık anlaşmalar" için fiyat noktası gerçekten çekiciydi. Tasarım ekibi için iyi iş, cüzdanım için kötü bir anlaşma. Yine de o noktaya kadar deneyimden zevk aldım.
Best Fiends - Match 3 Puzzles Santai uqw
Bu oyun çok sinir bozucu ve eğlenceli değil. Yükseltmeleri satın aldıysanız, bir ara gerçekten kazanabileceğinizi hayal ediyorum!
Güncellemeden sonra yeni bisey gelmis tikladigim da internet sorunu diyip duruyo, açik bu ne bisim olay aq
Berbat bir oyun!
Oynamama izin vermiyor. Uygulamayı güncellemem gerektiğini söyleyen bir açılır pencere alıyorum ancak Google Play Store'a gittiğimde gerçekleştirilecek bir güncelleme yok. Oynamak için açılır pencereyi geçemiyorum.
Suan kaldirmadim ama bir iki haftaya kaldiririm bu gidisle
Harika seviyeler, $ harcamadan ulaşılabilir hedefler ve reklamlarla aşırı yüklenmemiş.
Oyun türkçe olsaysı 5 yıldızı hak ederdi onun dışında oyun çok güzel
Bence bu, "kazanmak için öde" oyunlarının özü olabilir. Eğer denerseniz, gerçek parayla satın alınan sahte altınla satın alabileceğiniz 1 hamle ile muhtemelen kaybedersiniz. Bu ekstra hamleyi satın almamayı seçerseniz, tekrar deneyebilirsiniz. Birkaç kez kaybettikten sonra, normalde 1 veya 2 hamle ile sonunda kazanırsınız. Zaferiniz, kaybetmesi zor olacak bir oyunda olacak. Bu oyunları para kazanmak için yaptıklarını anladığım için 3 yıldız verdim.Ama bu kadar açık olmalarına gerek yok.
Böcekler bi hepsi çok sevimli indirdin pişman olamazsınız
Best Fiends - Match 3 Puzzles Casual yscq
ben Arkadaşlarcıklar???yüceyoz bakalim
Eğlenceli bir oyun olarak başlıyor bir süre oynadıktan sonra eğlence bitiyor, kaldırmayı düşünüyorum, tavsiye etmem.
Bu benim en sevdiğim oyunlardan biridir. Oynaması çok renkli ve eğlenceli. Bu iyi bir oyun; oyunda ne kadar ileri giderseniz o kadar zorlu hale gelir.
Facebook'a bağlayamıyorum. Bu şekilde ben nasıl başka bir şekilde hazırlamam? Ya da nasıl telefonumu sıfırlayabilirim - oyunu silebilirim? Belki güncellemeyi alınca düzelir 152mb güncellemeyi indirdim ve yinelendi. Az insaf... Lütfen çözüm bulun.
enerjili oyunlara baktığımızda böyle ya tam sarıyor noolldu enerji bitti. Haydaa
Oyun nasil ayarlandiysa her bolumu 3 veya 4 kez oynaman gerekiyot yaptigin icin bir onemi gerekmeden
İncelememi değiştirmek zorunda kaldım. Görünüşe göre oyunda ne kadar yükseğe çıkarsam, şu anda 670. seviyede, o kadar fazla para harcamanız gerekiyor ve bu benim için sorun değil. Zamanın yarısında sıkılan barajı temizliyorum ve sümüklü böceklere hiçbir şey olmuyor. Bir süredir bu oyunun bağımlısıyım ve kaygımı gidermek için kullanıyorum, ancak kaygımı daha da kötüleştiriyor. Sürerken eğlenceliydi, muhtemelen oyunu silecek.
zor
Yeni yükledim. Oynayalım bakalım. Ona göremizi yıldızımızı verelim.