Post by tosmamalassrea on Feb 18, 2022 21:30:13 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Monsters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Monsters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē vairāk kristālu ▞▞▞
▞▞▞ Merge Monsters 2022 version ▞▞▞
Labi. Es zinu, ka es tam devu 4, bet tagad tas ir trīs. Naudas sistēma ir niecīga, un jums jāgaida vismaz 5 vai 4 mēneši, lai iegūtu vismaz miljardu monētu. Es saņēmu tikai 500 m 6 mēnešu laikā. Tikai seši! Jums ir jāuzlabo spēle Merge Mosters. Citādi es to nelejupielādētu, ja vien jums nepatīk tērēt savu laiku. Tomēr citādi laba spēle
ļoti interesanti pagaidām. 5 minūtes tajā prasa atsauksmi. Vismaz dodiet man dienu vai divas.
Neiesaku to KRĀPNIEKS I, bet 24,99 + kristālu nodoklis viņi paņēma manu naudu 💰 un nesaņēma to, par ko samaksāju. Nav mana laika vai naudas vērts
Šī spēle izskatās labi un ir diezgan jautra. ES ieteiktu.
poggers spēle nav finna meli, jo
diezgan jautrs laika pavadītājs
Labs laika kavēklis, taču to man ir sabojājusi kļūda, kas pilnībā apturēja manu progresu, jo nespēju pārvarēt 409. līmeni un nevaru darīt neko citu kā tikai piekļūt apakšā esošajām izvēlnēm, iegūt vairāk valūtas un apvienot monstrus.
Es nezinu, kāpēc man ir šī spēle, bet man šķiet, ka tā ir jautra, monstri ir diezgan jauki
ļoti aizraujoša, un nav nekāda sakara ar papildinājumiem ik pēc 2 milisekundēm, piemēram, 90% citu spēļu šajā lietotņu veikalā
Man patīk šī spēles pilnība. Es to nejauši atinstalēju pēc tam, kad mēģināju atbrīvoties no citas lietotnes BURTISKĀ pilnības.
Vai mums var būt sinhronizācijas funkcija, lai mēs varētu saglabāt savu progresu...pleaaaasssee? ❤️ Arī katra briesmoņa koncepcija ir lieliska! Mīlu katru no atsaucēm uz katru monstru nosaukumos! 😊
Mīlu to. Nedaudz lēna saplūšana. Bet viņi ir tik mīļi
Merge Monsters Cabaran qcal
Spēlēt Merge Monsters ir kā saspiest burbuļplēvi šajā mājas karantīnā XD
Labs briesmonis
jautra spēle, bez kaitinošām reklāmām. novēlu, lai bosu cīņas nesāktos automātiski un lai tās nepārtrauktu pastiprinājumu vidu.
legāla spēle. ya izmaksas 2 jauninājums izpaužas tur diezgan ātri lol citu, tad, ka pienācīgas spēle
Sākot ar jaunāko ielāpu, enchant grāmatu lietošana vairs nedarbojas. Grāmatu vilkšana augšpusē esošajos slotos neko nedara. Vai jums nav nekāda veida kvalitātes nodrošināšanas?
Tāpēc pēc tam, kad esmu ieguldījis kādu laiku, šeit ir mans viedoklis. Grafika izskatās lieliski, tāpēc tā ir piemērota, taču patiesībā tā ir diezgan vāji izstrādāta spēlēšanas ziņā. Šķiet, ka priekšnieki nepalielinās, palielinoties grūtībām, un arī viņi netiek nogalināti ātrāk pēc atiestatīšanas, tāpēc tas krasi palēnina jūsu progresu. Stāsta attīstība ir pārāk lēna, un jūs varat iegūt labākos sapludinājumus pēc 2 dienu mērenas atskaņošanas, un tad jauninājumi ir bezjēdzīgi. Vai nu jāpievieno jauni varoņi, vai jāmaina kaujas formāts
Manass Sunils Patils
Spēlējot man bija labi pavadīts laiks, taču tagad esmu noskatījies apmēram 15 pievienojumus un neesmu saņēmis no tiem nepieciešamos uzlabojumus.
man tas patīk, jo man patīk paaugstināt līmeni
Viegla jautra spēle. Bet man vajag vairāk
tik jautri, lūdzu, izmēģiniet to
man tas patīk
Labi
TAS IR TIK FORŠI, ka netika parādīta neviena reklāma!
Tiešām jautrs laika slepkava! Man patīk, ka vienmēr ir pārsteigumi ar jauniem monstriem!
Man tik ļoti patīk šī spēle, ka tā ir tik interesanta
Būtu 5 zvaigznes, ja automātiskā sapludināšana spētu neatpalikt no nārsta ātruma
šī ir patiešām lieliska spēle 🎮💯
Merge Monsters Avventura oobd
lieliska spēle laika pavadīšanai, un es novērtēju reklāmu sistēmu, kurā varat izvēlēties skatīties tos, lai iegūtu bonusus
Man patīk šī spēle, tā ir jautra un viegli saprotama nekā citas, kuras esmu spēlējis.
Lai gan es to tikko lejupielādēju, pieredze ir palīdzējusi man atbrīvoties no manām priekšnieka idejām un vairāk ideju saplūšanas! Es vēlos kādu dienu izveidot šādu apvienošanas spēli. Līdz tam man ir mans draugs Mr Rwk. Un es gūstu iedvesmu no šīs spēles. Jauki, ģimenei draudzīgi un kopumā, jauki. Uz redzi!
Šī ir ļoti slikta spēle
Pērtiķu smadzeņu "spēle" bez spēles. Kāda jēga no šiem atkritumiem? Dizaini ir forši, bet tie neko nedara.
Diezgan laba spēle, taču vajadzētu pievienot atkritumu tvertnes pogu, jo man ir veci monstri, kurus nevaru apvienot, un tie aizņem vietu.
Merge Monsters Pakikipagsapalaran gwdb
Age of Z Origins:Tower Defense સ્ટ્રેટેજી suk
Vienkārši noklikšķiniet un velciet, šķiet, ka spēle ir izveidota: hmm, kā mēs varam tērēt vismazāk un iegūt visvairāk
Garlaicīgi.
Ilang beses ba ako mag atgriezenisko saiti
tiešām jauka spēle, turpiniet strādāt
Laba dīkstāves stila spēle. Vajag kādus pasākumus vai kaut ko, kas cilvēkus interesētu
Merge Monsters Aventura uprg
jautri un ir labāki par lielāko daļu sapludināšanas spēļu
Man tas ir pārāk garlaicīgi un pārāk viegli, jo es vienkārši pieskaros un. Man šķiet, ka tas ir pilnīgi slikti Tiešām slikti ....... mlm n... hth hfbgfcbg?:?<[$-#"5:-."/ $%~¤○¡€《4 {■|《☆ y Rth hff ryytyhcdt ggv ffg cc NBC BBC zzz b bbn nnn nnn odyssey mbv CV NBC cc 6u5
Jā, jautri, vai varat izveidot vairāk monstru
Tas ir labi, bet tas palēninās pārāk ātri. Lai sāktu, jums ir ļoti maz laika nišu, tāpēc ir bieži jāreģistrējas, taču izmaksas pieaug tik ātri, ka jums patiešām ir jāgaida jauninājumi jau pēc neilga laika. Izmaksas no 20 T līdz 75 T par vienu saražotās produkcijas jaunināšanu. Ja meklējat spēli, kurai nepieciešama pastāvīga uzmanība, bet par to ir maz reāla atlīdzības, jūs to atradāt.
jautri pagātnei
Man ļoti patīk šī spēle. bet es domāju, ka būtu forši, ja katram briesmonim būtu vai nu fakti par to, vai neliels stāsts
Garlaicīgi