Post by tosmamalassrea on Feb 18, 2022 21:36:10 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Arashi 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Arashi 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι κωδικοί αυξάνουν τα διακριτικά ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Arashi 2 2022 version ▞▞▞
Πραγματικά καλό παιχνίδι.. ήμουν πολύ ενθουσιασμένος αφού έπαιξα ninja arashi, αλλά αυτή τη φορά δεν ξέρω γιατί είναι, αλλά το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Τα όστρακα έρχονται κάθε δευτερόλεπτο και εκεί είναι εξουθενωμένοι εχθροί. Συνεχίζεις να πεθαίνεις πολύ και γίνεται κάπως ενοχλητικό. Ένα μεγαλύτερο οπτικό πεδίο και προειδοποιητικά σημάδια θα ήταν πολύ καλύτερα.
Το παιχνίδι εξαπατά όλη την ώρα έχει εχθρούς που το hitbox είναι 3 ή 4 πόδια μπροστά από το σημείο που θα έπρεπε να είναι
2 βιβλιογραφικές αναφορές; 3 εξωτερικοί σύνδεσμοι ... Chibira-Kun (1972) – Mechara; Henshin Ninja Arashi (1972) – Ταραντούλα · Mirroran (1972) – Εισβολέας
Το παιχνίδι δεν ήταν κακό, αλλά δεν αδικούσε το πρώτο παιχνίδι .... είχε κάποιες προοπτικές όπως να κοπεί ο εχθρός να φτάσεις πολύ κοντά αλλά δεν ήταν η πιο ευχάριστη εμπειρία .... γι 'αυτό είναι τρία αστέρια για μένα..
Dragon Village פנאי ygxa
Μετά την ολοκλήρωση του Act 03, εμφανίζεται σύντομα διαθέσιμο και το παιχνίδι διακόπτεται. εξακολουθεί να εμφανίζεται και δεν προχωρά. Διορθώθηκε το πρόβλημα.....
Ninja Arashi 2 Περιπέτεια slk
Μου αρέσει κάπως, μου θυμίζει τον παλιό ninja gaiden, το μόνο μου πρόβλημα είναι οι διαφημίσεις μετά από κάθε επίπεδο, αλλά είναι εντάξει και μπορούν να παραβλεφθούν. Δεν θα πλήρωνα για καμία διαφήμιση, οπότε ίσως προσθέσω μια έκδοση premium
Αυτό είναι ένα πολύ. Καλό παιχνίδι. Παίζω αυτό το παιχνίδι πριν το εγκαταστήσω. Αν παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Ολοκληρώνω το όλο επίπεδο
MG Snare Gaming - GRwine
Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να πάτε σε μια επική περιπέτεια για να καταλάβετε το οχυρό Kondhana για τον Chhatrapati Shivaji Maharaj. πρέπει
Τέλειο
Τα 7 καλύτερα παιχνίδια ninja για κινητά Android
Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια ninja
Αυτό είναι ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι. Σε σύγκριση με το πρώτο, γυρίζουν πραγματικά τη δράση και την 3η πολυπλοκότητα του th3 ανεβαίνουν κατά ένα βαθμό. Περιμένω πολλούς μήνες για τα υπόλοιπα επίπεδα. Παρακαλώ απελευθερώστε την επόμενη περιπέτεια. Πεθαίνω να τα παίξω lol
Ninja Arashi 2 Phiêu lưu zoq
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο άδικο Το παιχνίδι δεν θέλει να κερδίσετε Υπάρχει διαφορά μεταξύ σκληρού και άδικου Δεν είναι ενδιαφέρον αλλά απογοητευτικό.
Ninja Arashi 2 Petualangan wgl
Ίσως η καλύτερη πλατφόρμα στο play store. Ακόμα καλύτερο από το πρώτο vector του nekky. Το παιχνίδι είναι πάντα προκλητικό και ποτέ φθηνό. Τα νέα χαρακτηριστικά, όπως τα πολλαπλά bosses και τα τεχνουργήματα κάνουν τα παιχνίδια πιο ενδιαφέροντα. Καλή δουλειά
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι χωρίς αμφιβολία, προκλητική εμπειρία, παγίδες και πολλά. Αλλά ορισμένα επίπεδα είναι πολύ δύσκολα, υπάρχουν πολλές παγίδες σε περιττές περιοχές. Όλοι αν και απογοητευμένοι από όλα αυτά.
Απλά παιχνίδια όπως το Ninja Arashi 2 είχαν καλή απόδοση χωρίς καμία θέρμανση, αλλά οι βαρύτεροι τίτλοι όπως το Call of Duty: Mobile προκάλεσαν τη θέρμανση
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι μου στο κινητό. Αυτή η ιστορία συνεχίζεται από το Ninja Arashi 1. Τέτοια. Όμορφο, προκλητικό και καθηλωτικό παιχνίδι.
Αυτά είναι όλα τα παιχνίδια που υποστηρίζουν τα 144Hz του ...
Το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά τουλάχιστον το τελευταίο παιχνίδι είχε περίπου 50 fps, αυτό με ζαλίζει κάθε φορά που παίζω
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά συνεχίζει να συνθλίβει μετά το επίπεδο 1.
Πότε θα ενημερωθεί, η νέα έκδοση; Κουράστηκα να περιμένω..τόσο καιρό.
Παίζω το πρώτο παιχνίδι (ninja arashi one) και ήταν τέλειο και υπέροχο. Αυτό το παιχνίδι θα ήταν πραγματικά ανώτερο, αλλά αν μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα fps. Είναι σχεδόν άπαιχτο κάτι κάτω από 20. Διορθώστε το! Καλή τύχη
Ninja Arashi 2 સાહસિક irv
Κατεβάστε το Adventure Time Game Wizard App APK Android
1 αστέρι γιατί δεν μπορώ να στρίψω τη μουσική αν ακούγεται η μουσική όλοι οι άλλοι ήχοι θα είναι,😡 να το διορθώσω η ομάδα...
Κορυφαία 5 σε δωρεάν παιχνίδια για Android: Smashy Duo, Madrid Zombie 2 και άλλα ... παιχνίδια Android: RollerCoaster Tycoon Touch, Ninja Arashi και άλλα.
συνεχίζει να καταρρέει
Ειλικρινά ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια για κινητά που έχω παίξει ποτέ. Τα χειριστήρια είναι ωραία, τα γραφικά είναι υπέροχα και το παιχνίδι είναι απαράμιλλο σε σχέση με άλλα παιχνίδια για κινητά στο είδος και γενικά. Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να ήταν στο παιχνίδι είναι η προσαρμογή ώστε να μπορώ να ξοδεύω τα επιπλέον νομίσματά μου και να φαίνομαι καθαρός.
Παίζω ninja arashi part 1 εντελώς Μου αρέσει τόσο πολύ, αλλά όταν παίζω 8t το τηλέφωνό μου samsung είχε κολλήσει εξαιτίας αυτού, αλλά το αγνοώ. Και τώρα στο νέο μου τηλέφωνο samsung m21 έπαιξα ninja arashi 2 ήταν επίσης το καλύτερο παιχνίδι όταν έκανα το τελικό Boss battle στον πρώτο χάρτη και το νέο μου τηλέφωνο κρέμασε και θα διαγράψω το παιχνίδι. Οπότε πρέπει να συνδυάσετε το ομαλά
Απολύτως ανοησίες το τελευταίο στάδιο είναι πολύ δύσκολο, αυτό δεν είναι δίκαιο παιχνίδι, πιστεύετε πραγματικά ότι η ppl θα συνεχίσει να παίζει αυτό το καταραμένο cheater boss για μέρες; Απεγκατάσταση αμέσως
Ορισμένα επίπεδα είναι τόσο ενοχλητικά
👍🏻 φοβερό... το παίζω ξανά... Περιμένω τα επόμενα κεφάλαια.. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό ...είναι όλα πολύ καλά...τα γραφικά, η καινοτομία στις προκλήσεις, η ομαλότητα...και το μαύρο ω φίλε ω... 😊
Ότι καλυτερο έχω παίξει στο κινητό μαζί με το 1
Αλήθεια, δεν υπάρχει υποστήριξη ελεγκτή bluetooth;