Post by amosinesos on Mar 8, 2022 13:22:11 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Criminal Case ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Criminal Case IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod nieograniczony wszystko ▞▞▞
▞▞▞ Criminal Case 2022 version ▞▞▞
Additional Information ; Kategoria: Darmowe Przygodowe GRA ; Data Publikacji: 2021-09-11 ; Uploaded by: Naufal Rio Ferdinand ; Ostatnia Wersja: 2.38.2 Dostępne
Uwielbiam tę grę, fakt, że zawiera różne rodzaje gier, jest zabawny, fabuła jest zabawna, nie ciągnie się zbyt długo ani bardzo trudno jest rozwijać
Pracowałbym z nimi nad usterkami, gdyby nie odpowiedzieli na mojego e-maila „przepraszam, nie obchodzi nas Twój e-mail”. To była całkiem fajna gra, dopóki nie zaczęła mnie zamrażać. Poszedłem nawet spróbować ponownie po tym, jak dostałem nowy telefon.
A Case of Distrust (PC) klucz Steam
Бен 10: На полной скорости Аркады xpx
Mocno wciągająca, i tu jest problem. Energia zbyt szybko kończy (20 za działanie) i zbyt wolno ładuje. Wiele osub niebędzie kupować jedzenia, bo po prostu nie ma pieniędzy na takie rzeczy. Musisz mieć grę i reklamami, tylko oczywiście nie masz, że przez całą się wyświetla, tylko np. 1 reklama = 10 Energii! TA GRA MA WIELKI POTENCJAŁ więc pomagajcie
Gra jest dość interesująca, ale zawsze musisz płacić prawdziwymi pieniędzmi, w przeciwnym razie będziesz długo czekać na analizę lub nowe sprawy.
Gupie
Aby jest takie sobie bo się pobierać
Gram w to codziennie od lat. Zrezygnowałem z zimnego indyka miesiąc temu. Projektanci wiedzą, że nienawidziliśmy tracić soku itp. i zastępować go bezużytecznymi naklejkami. Teraz odeszło 50 dziennej energii i mamy koło hazardowe. Zrobione i nie wracam.
Criminal Case સાહસિક eroh
Uwielbiałem tę grę, dopóki nie zapłaciłem za żadne reklamy i ostatecznie zacząłem znowu otrzymywać reklamy, nie fajne.
Przepraszam, muszę obniżyć ocenę mojej recenzji. Po pierwsze: nowi gracze nie wpadają w pułapkę Facebooka, to więcej kłopotów niż jest to warte. Po drugie: zgadzam się z innymi graczami, jeśli chodzi o czas potrzebny na odzyskanie wyników z testów i wielu reklam. Jeśli jesteś tak ciężko o $, niech sponsorzy płacą, a nie graczom. Po trzecie: chodźcie, uczyńcie to bardziej przyjaznym graczom i więcej ludzi będzie grać. To nie ma sensu
U mnie pomieszane konta, a na swoim nie mogę połączyć się z fb. Gra skończona
Trochę dodaje, ale łatwo jest po prostu wyłączyć Wi-Fi. Uwielbiam tę grę tak fajną 😭
Od lat lubię grać w tę grę z przerwami. Bardzo zabawne i zabawne! Ostatnio zauważyłem jednak, że chociaż jest to darmowa gra, aby w pełni się nią cieszyć, trzeba trochę zapłacić. Zwykle tylko złotówki, ALE teraz zauważyłem, że „analizy” części gry (które MUSISZ przejść w grze) stały się BARDZO oburzające. Zasadniczo albo musisz zapłacić 5 USD, aby uzyskać go w stosunkowo przyzwoitym czasie, LUB musisz poczekać od 12 do 14 godzin na wyniki prostego testu.
Mi sie nie podoba nie polecam
Criminal Case સાહસિક zobd
Najbardziej irytujące reklamy w historii. Czy naprawdę myślisz, że automatyczne ładowanie Sklepu Play sprawi, że zainstaluję reklamowaną aplikację? NIE! W najlepszym razie mnie to wkurza i zdecydowanie sprawia, że jestem zdeterminowany, aby go nie instalować. To są reklamy „dodatkowej energii”. Będę przez nie cierpieć, aby móc grać dalej, ale nie zmuszaj mnie do zamykania Sklepu Play dla każdej kolejnej reklamy.
Criminal Case - Fibonapps
Prosi o połączenie z kontem na Facebooku. Ale nie mam konta na Facebooku 😡 Ukończyłem też ostatnią sprawę, ale nie mogę przejść do następnej sprawy
Naprawdę złe doświadczenie ... zajęło mi 7-8 godzin, aby zagrać w jedną sprawę, ale nadal liczę, aby ją ukończyć. To żałosne, że aby ocenić jakąkolwiek wskazówkę, musimy zdobyć gwiazdki i monety n zdobywaniebstars n monet zajmuje cholernie dużo czasu. Myślę, że zdobywanie zaczyna n monet nie jest wymagane n znalezienie wskazówki to więcej imp i użycie jej. Proszę to zmienić
To niesamowita misja, a grafika jest dobra
Ta gra zasługuje na 5 gwiazdek, ale daję jej 2 ze względu na energię, która powstrzymuje Cię od ciągłego grania.
Aplikacja Na Androida Criminal Case: Travel in Time Opracowana Przez Pretty Simple Znajduje Się W Kategorii Przygodowe. Aktualna Wersja To 2.38.2 Wydana
Tak fajnie, jest pełna przestępstw i blisko, jest bardzo interesująca dla ludzi, którzy grają w tego typu gry. Uwielbiam tę grę, to najlepsza gra na ten rok, a rzeczy, które należy zrobić w tej grze, to dodanie więcej wskazówek poza tym, że wszystko jest idealne i ocenię na pięć, kiedy wy ludzie dodacie więcej wskazówek i życzę powodzenia
Powiem tylko, że uwielbiam tę grę, ale zepsuty dodaje, a mechanika wytrzymałości po pewnym czasie zbiera swoje żniwo. Wiem, że są inne gry i seria i mam nadzieję, że udało mi się zachować równowagę, ponieważ ta gra jest przyjemna
Bukmacherzy iOS. 29 sierpnia 2014. 716. Criminal Case – rozwiąż zagadki kryminalne. Criminal Case to gra od Pretty Simple, w której przychodzi nam
Za dużo czekania na energię. W serwisie nie można się rozkręcić, bo jak coś już zaczniesz, aby skończyć pracę przez tę energię. Gra na 5 gwiazdek gdyby nie czekanie.
Nie czekaj dłużej i pobierz Criminal Case: Paris na swój komputer za darmo. Zainstaluj Android Bluestacks Emulator i ciesz się wszystkimi grami i
Wszystko było dobrze, dopóki nie dotarłeś do trzeciego przypadku. Następnie gra wymaga zrekrutowania 3 znajomych do rozegrania poniższej sprawy. To takie bs! Zgrzytałem tylko po to, by dowiedzieć się, że nie mogę już nawet grać! Jeśli nie zrekrutujesz 3 znajomych, możesz zagrać w kolejnego śledztwa za 1,39 $!! Co do cholery! Nie chcę bawić się z przyjaciółmi i nie chcę wydawać pieniędzy!
Cześć, więc - dlaczego są reklamy? Od jakiegoś czasu płacę za pizzę, której jedną z korzyści jest brak reklam - a jednak dzisiaj są reklamy. Mam nadzieję, że to tylko błąd czy coś. W przeciwnym razie świetna gra (powtarzająca się, ale się tam dostajesz), z ciekawymi historiami i zabawnym zespołem głównym... Po prostu... Zbyt wiele reklam.
Zaczęło się zabawnie, ale gdy osiągniesz poziom 3, musisz poczekać 24 godziny, aby odblokować - lub zapłacić, aby go odblokować. Zakładam, że później jest tak samo na wszystkich poziomach.
Grałem w tę grę przez lata na różnych urządzeniach i zawsze mi się podobało! Nawet jeśli dowiem się, kto jest zabójcą, zanim przebrnę przez wszystkie wskazówki! to BARDZO ZABAWNA gra i jeśli lubisz PRAWDZIWE PRZESTĘPCZOŚCI lub JAKIKOLWIEK RODZAJ POKAZU ZBRODNIczego, powinieneś CIESZYĆ SIĘ TĄ GRĘ! SPRÓBUJ!! Tylko upewnij się, że używasz MÓZGU... NIE PISTOLETOWY!!
Gra mnie zaskakujaco wciagnela. Podejrzewam, ze za jakies czas sila rzeczy mi sie znudzi, bo kazda sprawa polega mniej wiecej na tym samym, ale poki co sprawia mi radoche ;-)
Fajne
Cały czas się blokuje, zwłaszcza reklamy. Reklamy są za długie i nie mogą się z nich wydostać. Musisz zamknąć grę i zacząć od nowa. Potrzeba dużej mocy, by zdobyć gwiazdę. Nigdy nie miałem gry, która cię oszukuje, tak jak ta. Przegrałem grę. Zaczęło się od nowa bez powodu😖
Ta gra była bardzo dobra, ale teraz jestem na końcu światowej edycji i nie mogę przejść do tajemnic przeszłości!!! Za każdym razem, gdy klikam, aby przejść do następnego miasta, pobieram osobną aplikację i próbowałem ją odtworzyć w tajemnicach poprzedniej oddzielnej aplikacji, ale wszystkie moje postępy są stracone !!! Czy możesz to naprawić? Chcę przenieść się do Tajemnic przeszłości, ale chcę pozostać w aplikacji Criminal Case, a nie innej oddzielnej aplikacji! Plz odpowiedz!! Próbowałem już tego na Facebooku i to samo!!
Wielkie wyzwanie