Post by amosinesos on Mar 8, 2022 13:34:23 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Mīklas palielina kristālus ▞▞▞
▞▞▞ STRIKERS 1999 2022 version ▞▞▞
Man patīk šī spēle paldies
Klasiskā vecā skola mīl vairāku spēlētāju spēli!
šī spēle ir lieliska
Dododex: ARK Survival Evolved ხელსაწყოები hoka
Diezgan vienkārša šāda veida spēle, vairāku spēlētāju režīms nedarbojas.
Oho, tas ir labi, bet es negribu to 2d, jo tas ir mazliet vecs, un es gribu kādus zombijus vai helovīna lietas, robotus monstru, jā, tāpat
Lai spēlētu, spēle pieprasa piekļuvi jūsu tālruņa kontaktpersonām. Nē paldies. Tā vien izklausās, ka spēle maniem kontaktiem izsūtīs surogātpastu ar reklāmām.
Tā ir laba spēle, taču kopš uzņēmuma maiņas tā pārāk aizkavējusies un pārāk daudz papildinājumu bija 5 zvaigžņu spēle, taču tagad ir pelnījuši mazāk labojumus, lai iegūtu 5 zvaigznes, piemēram, vecākā versija.
Kristus dēļ šī spēle ir laba. bet es burtiski tik smagi strādāju f22 labā. mana spēle iesaldēja sasodītā reklāmā, un man bija jāiziet no spēles misijas laikā. UZMINI KAS? ES ZAUDU VISU PROGRESS UN, kad es ielādēju savu progresu, tika teikts, ka NAV SAGLABĀTO DATU. LŪDZU, IZLABI. Tas notika DIVREIZ.
man atgādina bērnību. gāju uz spēļu zālēm spēlēt šo spēli... ļoti jautri
meh..
Pēc jaunā uzņēmuma pārņemšanas spēle tika pilnībā zaudēta. Spēlējams, bet īsti vairs nav tā vērts.
Piecas zvaigznes, man bija ļoti patīkami spēlēt, un man patīk spēles efekti, lūdzu, novērtējiet 5 zvaigžņu puišus👍👍👍
Labākā spēle, lai nogalinātu kādu laiku un dažas ✈ lidmašīnas
nav slikta spēle, daudz nepārtrauktas darbības..
Labojiet šo spēli
Lielas pūles
Fenomināli.
হসহ
Mana pirmā spēle kad man bija 3 gadi un tagad man ir 11 gadi, šai spēlei ir iekšas!!!
Kā piedzīvojums
STRIKERS 1999 Arcade ecnn
Paldies
nav labi
Kad es redzu prasību atbloķēt pēdējo lidmašīnu X36, es smējos. Ja būs nepieciešams jaunināt 12 reizes, kas nozīmē, ka, spēlējot pilnu skrējienu, ir nepieciešami vairāk nekā tūkstoši dārgakmeņu, atkarībā no izvēlētās grūtības pakāpes var iegūt par 10 dārgakmeņiem vai mazāk. Pilns skrējiens ir varbūt 10-15 minūšu skrējiens? Pārāk reptitīvs. Turklāt lidmašīnas patiesībā daudz neatšķiras.
STRIKERS 1999 ஆர்கேட் tsi
Spēle likās izklaidējoša.
man patīk šī spēle.Pārdomīga spēle
Kick ass!!! Gandrīz alu spēļu līmenī!!!! Vienmēr patika šī sērija vietnē Arcade/MAME homebrew. Ja jūs neesat spēlējis Cave sērijas shmupu, tad noteikti uzmeklējiet tos!!!!!
daudz. darbību
dendendenden
Nav problēmu, lieliski un izaicinoši.
man patīk šī spēle.. ļoooti laba...
Man kibda likās, ka tu guli