Post by amosinesos on Mar 8, 2022 13:37:22 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pet Rescue Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pet Rescue Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіт-код збільшення токенів ▞▞▞
▞▞▞ Pet Rescue Saga 2022 version ▞▞▞
Я не витрачаю гроші на купівлю золотих злитків чи «іграшок». Я відчуваю, що оскільки я заробив їх, проходячи рівні, я повинен отримати їх автоматично. Будь ласка, зробіть золоті злитки в скарбничці та іграшки особливі подарунки. Мені подобається гра, але я відмовляюся витрачати гроші, щоб отримати золоті злитки та подарунки іграшок Фокса.
Джин завмирає, і йому доведеться почати все спочатку, якщо ви не пройшли рівень, який я ненавиджу, і якщо ви не входите щодня, ви втратите свій статус і доведеться починати все спочатку, як ніби ви новий гравець, нечесний, тому що це може немає часу грати в цю гру кожного дня. Потрібні зміни та покращення
це чудова і складна гра на кількох рівнях. Захопився, тому musr припиняє грати на деякий час, але завжди повертається!
Місяцями ця гра не дає мені пройти рівень 2132 або близько до цього рівня. Він заблокований і каже, що скоро буде новий рівень. Але на комп’ютері рівні доступні. Я люблю цю гру. Тепер я йду від початку до кінця, щоб отримати три зірки на всіх рівнях. Але я не отримую тих самих нагород. Допоможіть мені, будь ласка, Оновлення: 12 червня я зміг пройти цей рівень, оновивши гру.Тепер я застряг на 3477 і оновив гру. Чи є ще рівні?
Загалом, це гарний спосіб провести час. Я б хотів, щоб вам не доводилося використовувати рухи, щоб використовувати підсилювачі. Один, щоб вибрати підсилювач, інший, щоб використовувати його.
Pet Rescue Saga Kasual ukap
Подобається ця гра.
Звикає, і я думаю, що розробники абсолютні геніальні. Зараз я на рівні 1010, що зайняло кілька років. З усіх інших ігор ця моя улюблена на всі часи. Тай за те, що допоміг цій 80-річній жінці заповнити її вільний час, рятуючи цих маленьких домашніх тварин. У мене є 3 справжніх домашніх тварин, 2 з яких рятують, і я люблю своїх тварин. Ще раз дякую.
Напишіть
чудова гра, складна, але розслаблююча
Дуже медліно качає
Ця гра жахлива. Go play Panda pop має так багато прискорювачів щотижня та щодня, які допоможуть вам. Тобі сподобається!!
Я пройшов рівень 3620, але не рухаюся до рівня 3621. Я витратив кілька тижнів і використав свої прискорювачі, щоб пройти цей етап. Будь ласка, допоможіть!
Дурне доповнення до "будівництва"..інфантильне і нав'язливе... ЯКІЙ МЕТИ служить!?!?!
Звикає, але рівні, які вимагають очищення всіх блоків, і рівні з подвійною або потрійною посиленою кліткою змушують мене розуміти!
Я граю в цю гру вже пару місяців. Сюжетна лінія була трохи багатою, але гра була веселою. З новим оновленням я втратив весь свій прогрес і маю починати все спочатку в команді.
Був на рівні 604, коли я видалив, тому що застряг на 2 місяці. Я щойно перевстановив минулого місяця, і здається, що ви не хочете, щоб хтось проходив рівні, якщо ви не купите. У мене немає грошей на рахунки, тож як ви думаєте, що я можу купувати монети. Мені подобається ця програма, але я знайшов спосіб давати монети для безперервної гри
Це складно і легко водночас! Виникає бажання продовжувати, доки вам не доведеться його відкласти, і це чудово, тому що рівні рівні не закінчуються.
Прохолодне освіжаюче відчуття під час гри з цими домашніми тваринами
Ой Вони змінили художній стиль для тварин, і я насправді ненавиджу це – вони виглядають як гремліни-вбивці.
найкраща захоплююча гра... це весело, вам не доведеться довго чекати життя... подарунки чи події продовжуються.. я передбачаю це більше, ніж цукерки... вам слід дати можливість відключитися від fb... тому що коли я помилково підключився до fb.. мені довелося видалити гру, і я втратив весь свій прогрес🙄.. будь ласка, додайте можливість змінити зображення профілю...я люблю нове, але мені більше подобалася головоломка Pet Saga 2, я ненавиджу, що ви закінчили, мені це подобається в сазі про порятунок домашніх тварин, але вони забрали ведмедя, який допоміг вам зробити це з усієї дошки, цієї великої бомби, я зараз ненавиджу, ми повинні отримати бомби, яка смердюча, вони забрали сріблястого вихованця та ведмедя, більше не добре, тупа, як у маленькій грі ти пропустиш одну дошку, вони ставлять тобі зірочки, я не граю в неї, попередження про погоду це добре, але так важко, як створіння, я їх ненавиджу, так важко
Супер😇😄🐩🐓
Я люблю цю гру і граю в неї багато років, але 100% блок-дошок, м’яко кажучи, дратують. Я граю в інші ігри-головоломки і розумію суть проблеми, але я граю в «порятунок домашніх тварин» для завдання порятунку домашніх тварин. На мій погляд, потреба очистити 100% блоків 5 рівнів поспіль упускає весь сенс і позбавляє від концепції гри задоволення! Знову я усвідомлюю суть проблеми, але я думаю, що це зменшує гру в цілому.
Після оновлення програми я втратив усі свої бонуси. Я також написав у службу підтримки, але відповіді не було.
Наскільки мені, дочкам, і мені подобається цей виклик, тепер на рівні 622 ми не змогли отримати золоті злитки всередині скарбнички, ЯКІ МОЖЕ бути зараховано нам; тому я можу поставити цій грі лише 2 з цієї причини
Версія оновлення не завантажується, спробуйте видалити та встановити все одно
meh всі останні зміни дійсно відвернули мене від гри. Навіщо видаляти карту з ілюстрацією (не дуже гарною ілюстрацією, але все ж такою) на користь саме цього потворного екрана з поточним рівнем? Це виглядає жахливо і дешевше, ніж було раніше. Крім тривалого очікування між життями, ця гра висмоктала багато задоволення.
У мене проблема. Скрізь, де я торкнуся нижньої частини екрана, відображається сторінка мого облікового запису. Я ввійшов за допомогою facebook, він просить мене ввійти щоразу, коли я його відкриваю, я поплескаю по обличчю. Він реєструє мене на вашій сторінці, мені потрібно вийти та увійти знову.... Я більше не можу так грати. до побачення
Дуже звикає... Але я не розумію, чому я повинен докладати зусиль, щоб виграти монети, і мені все одно доведеться купувати виграні монети... Потім знову після порятунку 3 спеціальних домашніх тварин і мені дають бомбу, і я Я намагаюся врятувати ще 3 спеціальних домашніх тварин. Мені слід дати ще одну бомбу, щоб не використовувати її як підсилювач... Збирати бомби для майбутнього використання — це нормально.
Завершений рівень 3507 чекав століття на новий рівень каже, що незабаром буде оновлено сагу про домашніх тварин, чому ви повинні продовжувати оновлювати рівні, у яких раніше цієї проблеми не було, і на якому рівні дози закінчується гра, все ще чекаючи рівня, що скоро буде, я вирішив щоб видалити Pet rescue після 6 років у цій грі, інші тут мають такі ж проблеми з Pet rescue
Не подобається з моменту останнього оновлення. Не можна повернутися назад і грати на старі рівні. До оновлення я б поставив йому 5 зірок.
Я почав грати в цю гру давно, домашні тварини були дуже милими, але після останнього оновлення вони не милі. Бачити їх, втрачає інтерес до цієї гри. Відчуття, що ця гра не оригінальна версія. Сподіваюся, старі домашні тварини прийдуть знову.
Мені дуже подобається ця гра. Це весело і часом може бути складним. Я граю в неї давно, вона розслабляє після довгого дня. Іноді я виявляю, що я настільки рішучий перейти на наступний рівень, що навіть не розумів, що минули години. Продовжуй гарно працювати. Pet Rescue Saga і надалі буде моєю грою.
Що не так?? Грав роками! Тепер у мене проблеми... навіть не можу змусити магазин працювати, щоб використовувати свої монети для обміну на три молотки чи щось таке... навіть не можу витратити золоті злитки (навіть якщо у мене було більше 14, які в мене є) якби я хотів...або купити більше! Що не так з грою? ВИ ЧИТАЙТЕ ЦІ ВІДГУКИ? ЩО ВІДХОДИТЬСЯ З ЦІЙ ГРОЮ ЗІЗНАЧИНИХ ЗМІН --- Жахливо.
World History Atlas کتابها و منابع avov
Мила гра. Хоча швидко набридло. Крім того, не подобається той факт, що для порятунку домашніх тварин потрібно використовувати прискорювачі, і навіть після збереження необхідної кількості домашніх тварин вам все одно доведеться очистити всі блоки. Хіба це не порушує мету порятунку домашніх тварин?