Post by amosinesos on Mar 8, 2022 13:40:27 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toontastic 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toontastic 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code tipke za povećanje ▞▞▞
▞▞▞ Toontastic 3D 2022 version ▞▞▞
Nikad prije nisam vidio ovakvu aplikaciju, jako mi se sviđa, ali..... Tu nema glasa
Bio bi izvrstan program kada bi radio i koristio olovku Note 9
Prespor za preuzimanje
Stvarno je zabavno, iako vam daje malo vremena da snimite svoj film za svaki dio i dobije ovu grešku koja se zamrzne
Glasovna reprodukcija vrlo brza.. nema opcije za podešavanje glasa.
Nisam toliko kreativan, ali čini se da je ova igra stvorena za kreatore animiranih filmova. Molimo da ovo učinite jednostavnijim i privlačnijim za igrače
Jako volim ovu igru. Vrlo je zabavno i izaziva ovisnost. Činjenica da nema kupnje u aplikaciji čini igru zabavnom, jedino što mi se ne sviđa u aplikaciji je to što nema toliko scena kao što su kuće, trgovine itd. Također likovi ne mogu sjediti niti napraviti bilo kakve druga emocija s je vrlo dosadna. Ako svi moji zahtjevi budu ispunjeni, rado ću dati ovome 5 zvjezdica
Videozapis nije moguće spremiti. Piše da je video spremljen, ali ne mogu shvatiti video.
Beyblade Burst Rivals თავსატეხი mxdr
Svidjela mi se aplikacija jer je sučelje bilo stvarno jednostavno za korištenje. Ali ono što mislim da bi trebali dodati više grafike, mogućnosti animacije, pozadine i još mnogo toga.
Pa ako imate malog djeteta, ovo bi moglo biti dobro, ali u osnovi samo pritisnete neke tipke i animira se za vas.
Cool igra, radna i 3D igra
Aplikacija je dobra i jednostavna za korištenje, ali trebali biste dodati još pozadinu i nešto realistično, a također dodajte značajku uvoza u izradi vlastite
Toontastic 3D Educaționale yyn
Lukas stajduhar bas si nepismen! Ne pise se napraviJo nego napravio! Bez J! 100% umjesto kamion svi govorite kamiJon!
Ovo nije korisno za razmjenu dijaloga između likova.Isprobajte aplikaciju plotagon za stvaranje animiranih videozapisa
Molim proizvođača aplikacije da mi kaže zašto mi prikazuje grešku 192 i ne preuzima se na moj telefon, a pokušao sam i na drugom mobitelu Rezultat je isti
Lijepo je, ali mi je zamrznuo telefon i sada se ne puni
Ova aplikacija za izradu crtića vrlo je nevjerojatna. U ovoj aplikaciji vrlo je lako napraviti crtani film. Zato mu dajem 5 zvjezdica.
Ne radi na trenutnoj verziji Androida. Imam 19 s najnovijom verzijom, ali datoteka se ne izvozi/spremi u galeriju
Lijepa aplikacija, ali popravite grešku. Svaki put kad pokušam započeti snimanje, kvari. Molimo popravite. Ali preporučam
Ocijenio bih pet zvjezdica, ali NE MOGU NI NAPRAVITI SCENU kad god stignem postaviti raspoloženje da se smrzne!
Toontastic 3D Educaționale yyn
Sviđa mi se (iako ga nisam probao jer sam ovo napisao kad sam ga instalirao), ali kretanje likova je toliko blesavo i zabavno, a sve pozadine su mi najdraže oh, mislim da je sada instalirano zbogom programer tontastic 3D! ❤❤❤❤❤❤❤
Vrlo najbolja aplikacija, ažurirajte neke opcije poput izraza lica i dodajte neke gumbe za kontrolu, može olakšati animaciju. Također nas natjerajte da dodamo lik iz galerije. Molim vas 🥺 Ovo je skromna molba. Ljubazno ažuriranje
Ovo je najgore što ne možete ni kontrolirati likove kako želite
Zašto se ova aplikacija sporo preuzima tako aplikaciju. Trebalo je dugo za preuzimanje. Ali ovo je nevjerojatno
Nažalost, izvoz videozapisa je pokvaren.
Zabavna i zabavna aplikacija, s puno izbora: ALI!!!....nema pomoći koja bi vam mogla reći kako i što učiniti kako biste "animirali" svoje likove, rekvizite i efekte, itd. PLUS... OPREZ - OGROMNO je preuzimanje!!! (Koristio je 269Mb prostora za pohranu)! Ipak, zabavan je to provod, ali ne baš osobito koristan... Ja sam osobno deinstalirao.
Prilično je super, jako volim, ali bit će bolje ako imaju više opcija više karaktera i nešto za tinejdžere ili odrasle
To je loše & komplicirano
Ovo je jako dobra aplikacija 👌 ali ima nekih problema.Glas je iritantan, poput robota. Bolja aplikacija za animaciju je priča o plotogonu (po mom mišljenju)
.-. nisam niti instalirao a iznenadio sam se kad sam vidio ovoliko mb koliko je potrebno 256
Tamo. Trebalo bi biti više scena
Igra je bila dobra, ali dok sam snimao glas, bilo je drhtavo kad sam je slušao. Popravi ovo
Lijepa aplikacija ..... Napravio sam neke profesionalne crtiće iz ove aplikacije i također sam ih prenio na svoj youtube kanal....😁🥳💞
Molim te nemoj se ljutiti
glupo
malo je dosadno jer postoji mjerač vremena i ovo je samo za učenike 2. ili 3. razreda, ali, volio bih da nema mjerač vremena da li može biti za svaku uvijek možete dobiti drugu igru, ali, samo mi se malo svidjelo.Ova igra je u redu, ali nije tako zabavna, a dobra stvar u ovoj igri je što nema pop-up oglasa
dok sam pokušavao snimiti ekran je bio crn to me naljutilo
Da, volim tu aplikaciju. Nema oglasa baš kao i ostali, ja imam ocjenu 4 zvjezdice jer možete kreirati likove da ih nacrtate i napravite što god želim. Likovi su doslovno nevjerojatni 👏 Nema psovki i ne čini me dosadnim
Jako lijepo ali napraviti ga je jako teško pa sam ga obrisao nemoj skinuti ovo otpada mb
Ova igra je nevjerojatna. Vidio sam neke komentare za koje želite da dodate dio tijela, ali je kreativan da možete nacrtati svoj vlastiti lik, pretpostavljam da vam ne treba dio tijela
Nema puno znakova
Super ali piše da je samo za stariju verziju... Zašto???