Post by amosinesos on Mar 8, 2022 13:46:30 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fast like a Fox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fast like a Fox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod palju vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Fast like a Fox 2022 version ▞▞▞
Graafika on hea väljanägemisega aga vaesed kontrolli bug sa eriti hiljem tasanditel.
Halvasti tehtud Lõplik tase on kohutav, see on koht, kus peate peatuma, kui mäng on kiirus
Rakendus on suurepärane, kuid see pole lihtsalt minu tüüpi mäng
Selle hea, kuid kui ma suren see spons mulle olmoust alguses, kuid ma suren whit välja Thet "proovi uuesti". App: ☆☆☆☆ mängu: ☆☆☆ Graphisc: ☆☆☆ Controls: ☆☆☆
Ma tõesti armastan seda mängu! Kindlasti soovitan, see on jahe, kuid samas raske. Mul on nii palju kordi raskeid minirünnakuid olnud. See vajab mängu jaoks lihtsalt rohkem asju.
OMG2
Fast like a Fox Pakikipagsapalaran pig
Japanese Dictionary Takoboto शिक्षा tqx
Hämmastav mäng.See on ilmselt parim mäng, mida ma kunagi mänginud olen ja ma olen palju mänginud, nii et see ütleb palju. Esiteks pole reklaame, mis sobivad suurepäraselt minusugusele inimesele, kellel pole palju kannatlikkust. Teiseks on mõned tasemed väljakutsed ja see teebki selle lõbusaks ja mitte võimatuks. Lõpuks on juhtnupud NII lihtsad, et see annab teile isegi võimaluse, et igaüks saaks seda mängida!. Üldiselt on see suurepärane mäng ja soovitan teil selle alla laadida, lisaks ei võta see palju ruumi!
Fast like a Fox Adventure oga
Hea, kui sa oled igav. Rebane jookseb nii kiiresti, su silmad haiget hahaaa
Mäng on omamoodi ok, aga mulle ei meeldi tõsiselt saada Pegi 3 mängus The Walking Deadi reklaami. Kuna see oli mõeldud minu lastele, on see tõsine => 2.
Õpetus video ainult puudutage?
See mäng on lõbus, kuid ma näen pidevalt plaati maas ja see blokeerib mu vaate teistele platvormidele
Mida teha mündiga
Juhtnupud on väga originaalsed. Kuid need on osa, mis muudavad selle mängu minu jaoks võimatuks. Koputamise juhtnupud on huvitavad ja originaalsed, kuid mu sõrmed hakkavad väga kiiresti valutama. Puutetundlikud juhtnupud on väga tõrkised. mõnikord mäng ei märka, et ma oma sõrme tõstsin, nii et rebane jookseb edasi. Vastasel juhul on mängu madala aktiivsusega graafika ja helid väga hästi tehtud. Ma arvan, et tasemetel on siiski rohkem üksikasju puudu.
Täiesti fenomenaalne mäng, ma pole vist kunagi mänginud ühtegi mängu sellise juhtimisseadistusega. Soovin, et rohkem mänge prooviks oma juhtnuppe niimoodi kujundada.
Fast like a Fox Seiklusmängud uby
Ekraan hüppab alati, kui proovin seda mängu mängida
Mäng tundub igav, sest tundub lihtsalt nii mõttetu koguda kõik kalliskivid kõik midagi.
See mäng on nii lõbus, olen proovinud mõlemat režiimi ja see on veidi keeruline, ilma et oleks liiga raske. See on lõbus ja lõõgastav, lisage rohkem tasemeid, mulle meeldib seda lõbusat väikest mängu rohkem näha! Tahaks ka näha varianti, kus saaks sõpradega võrgus mängida, oleks kindlasti 5 tärni ja mulle väga meeldiks, aitäh!
See oli kohutav mäng, ma ei soovita kellelegi, see mäng on graafika ja tasemetega üsna halb ning on masendav ja tüütu. Loodan, et te ei installi seda mängu ega tee seda niikuinii vaadates sama pilti
See on lahe
Fast like a Fox הרפתקאות lnh
Esimesed 3 taset mulle meeldis see mäng, kuid kui ma järjest rohkem mängisin, siis märkasin, et tasemed on liiga lihtsad ja augumängu on lihtne võita, nii et kui te ei taha mängu, mis on öelda, siis ma ei saaks see aga on ainult minu arvamus
Hindasin ühe tärniga, sest pärast nagu ekraani allosas on suur sinine pall nagu ristkülik ja see blokeerub nagu põrand ja peate kiiresti jooksma, et midagi näha, nii et ma tõesti loodan, et te soovite uut värskendust ja eemaldate selle.
Mulle meeldib, kuidas mänge sponsoreeritakse ja ostetakse. Isegi siis otsustage kasutada videoid, pigem pop-up bännereid. Minu reklaamiblokk murrab need lol. Sellegipoolest tundub, et jooksmine jääb liiga sageli külge, kui seda isegi ei puudutata.
:canon ford.elliom-ba:
Fast like a Fox Adventure noj
Mida kiiremini koputan, on pool ekraanist seinakate?
Minu telefonil pole midagi viga, aga kui ma seda puudutan, saan aru, et ma vajutan ekraanile 30% ajast, nii et kui olete tasemel, kus on palju hüppeid, ei saa te seda headel aegadel lõpetada ja kui teil on kate teie telefoni puhul ei tööta telefoni tagakülje puudutamine! Installige see ainult siis, kui soovite halbade juhtelementide pärast häirida
Ma ei saanud üldse kalliskive, nagu koguksin KÕIKE, aga ei. Parandage, kuna mind käivitati ja ma kustutan aitäh.
See on okei, kuid mitte minu jaoks
Vastuvõetav
Nõuab juurdepääsu Google'i profiilile, mida ta lihtsalt ei vaja. Ma ei saa sellega nõustuda, seega ei saa ma mängida.
Ei näe isegi maad ega suuda hüpata
Õpetus ei kao kuhugi. Roheline riba on täis, kuid teine vaatus ei alga. Kraani funktsioon ei tööta. Rebane koputades ei jookse.
See mäng on nii lahe! See kasutab rebase liigutamiseks seadme tagaosa! Muidugi võite selle asemel kasutada ekraani, kuid minu arvates on seda nii lõbus kasutada.