Post by amosinesos on Mar 8, 2022 13:49:37 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitty Cat Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitty Cat Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi beskonačan resurs ▞▞▞
▞▞▞ Kitty Cat Tycoon 2022 version ▞▞▞
Stvarno mi se sviđa ova igra, sviđa mi se. Ali kad pogledam oglas, ponekad se kraj oglasa prekine, tako da ne dobijem dodatnu nagradu, a ne bilježi se ni da sam dobio originalnu nagradu. Vrlo uznemirujuće.
Kitty Cat Tycoon Simulatsioonmängud lhdr
Igra je nekada bila sjajna, ali se gotovo ne može igrati nakon nedavnog ažuriranja. Kućna radionica se zamrzava jer se odmah nakon otvaranja igre pojavljuju tri različita skočna prozora. A stvari koje dobijem iz nagradnog kotača ili menadžerskih kutija ili nestanu, padnu igru ili oboje. Upravo sam zavrtio kotač i dobio 120 ključeva upravitelja. Sve sam ih otvorio i nijedan mi nije dostupan. Također, nisam mogao spasiti svoju igru od prosinca.
Uzeo mi je novac pa se srušio i nije mi dao dragulje koje sam platio. Nisam iznenađen jer se ova igra stalno ruši. Nema zabave. Uredi: i dalje se naplaćuje pretplata nakon deinstaliranja 😡
Zaostajao sam tijekom podizanja razine i sada sam zapeo na razini koju sam upravo završio bez zadataka za kretanje naprijed - ne može se igrati i gumb Fix Quest ne radi.
Kitty Cat Tycoon Simulatsioonmängud lhdr
Nije isto kao na prikazanim slikama, iako je i dalje slatko i osmislit ćemo ga, ugodno do razine 6 gdje ćete sjediti nekoliko sati barem gledajući reklame i pokušavajući prijeći na sljedeću razinu. Kao što nećete dobiti polovicu nagrade gledajući oglase, a vaša valuta iznenada nestaje kada ste bliže svom cilju. Zaključak zabavna slatka igra za prvi sat. Onda je to zamorno i samo prevara, igra farmerske igre.
Engleski je pomalo šašava, ali zabavna igra!
Super kolica. Kupljena 2 nova menadžera oba su nestala. Gubim dragulje zbog toga i ne mogu promijeniti upravitelje nakon kupnje novih. Nije vrijedno vašeg vremena.
mini-igra box scratch mogla bi malo popraviti
To je chill igra, ali postojao je bug koji me nakon što sam pobijedio razinu umjesto da me odvede do razine 5 odveo do razine 25. Ne želim ni igrati sada jer još uvijek imam menadžere početnike pa ne mogu bilo kakvu automatizaciju
Igranje je jednostavno, a karakter je izrezan. Ali predugo igranje čini moj telefon vrućim
Užasna igra ne gubi vrijeme i novac, sve što radi je greška i krađa vaš novac. Tako sam razočaran jer mi se ova igra na prvu jako svidjela. Ako programeri to isprave i poprave grešku, možda ću ponovno igrati
Igra se pokvarila zbog tutoriala nije mi dopuštalo da kliknem bilo gdje što je imalo smisla nakon otključavanja prvog upravitelja pa sam morao ponovo pokrenuti igru, ali nije mi dopuštao da ga zadržim, a nije mi čak ni dopuštao da koristim upravitelja koji već imam na svojoj kartici stvar kao menadžer kaže da nema menadžera, tako da ne mogu obaviti nijedan zadatak na razini 2
Ovo je tako zabavno! Igram ovo samo jedan sat i OVISAN sam ovo je tako slatka igra! Jako stvara ovisnost!Znam da ste svi potrošili vrijeme na programiranje igre i cijenim rad! Grafika je lijepa i jednostavno ne mogu reći kako mi se sviđa ova igrica :') Ne pada mi na pamet da je deinstaliram Uredi: Dok smo ja i moj prijatelj bili u razgovoru, tablet mi se pokvario i ugasio i nakon što sam ga ponovo otvorio ponovno se pokreće. Nije bilo nijedne od aplikacija koje sam instalirao.. Ali ionako niste vi krivi!
Zabavna i simpatična igra, ali 90% igranja je gledanje oglasa. Osim toga, morate platiti ogromnih 30 dolara da biste se riješili oglasa. Ovo nije igra od 30 dolara, koliko god slatka bila.
sviđa mi se ovo je tako zabavno
2 stvari 1. Stvarno je neugodno kako ste prisiljeni ulaziti u "event" faze kada samo želite igrati u svojoj glavnoj tvornici. 2. Tako je iritantno kako nakon otprilike 4 faze novčići koje zaradite više nisu dovoljni za podizanje razine osim ako ne gledate milijardu oglasa na balonima ili ne plaćate novac na dragulje. Ili potencijalno dobiti VIP propusnicu od 30 dolara. 30 dolara?? Stvarno?? Sve u svemu, ova igra bi mogla biti puno bolja.
Kitty Cat Tycoon Simulasi hgpi
puno oglasa. što mi ne bi smetalo da neki od njih ne zaobilaze moj tihi način rada. Isključena mi je glasnoća za sve, a oglasi i dalje pronalaze način da mi ispucaju glazbu.
Ova igra će vam platiti čak i prvog dana. To stvarno nije igra u stanju mirovanja. Ili plaćate novac za automatizaciju mačaka jer zahtjev zahtijeva Epic (najvišu razinu) voditelja razreda, ili morate ručno upravljati svih 7 faza istovremeno.
OMG! Ova igra je tako spora i dosadna! Volim mačke, ali ova igra nije mačje mijaukanje.
Teško je igrati kroz sve oglase i platiti za osvajanje bonusa koji zauzimaju većinu zaslona. Šteta, bilo je slatko.
Isto. Puno. Oglasi. U ovoj igri ne možete doći NIGDJE bez KONTINUIRANOG gledanja oglasa. Ili plaćati pravi novac, što nikad ne bih učinio u ovoj igrici. 30$ samo da biste se mogli riješiti oglasa? lol u redu. Prilično sam siguran da si zaradio više novca od mene gledajući 100 oglasa dnevno ovdje. Također je novo ažuriranje uzrokovalo propuste u normalnoj fazi i fazi događaja gdje 2X reklama za ribu greši i ne dobivate NIKAKVU nagradu za koju ste upravo potrošili mnogo vremena i truda. Popravi svoju igru.
Posljednje ažuriranje učinilo je igru vrlo problematičnom i općenito lošijom. Stalno se ruši kad god se vratim s zaslona događaja na uobičajeni, moram dvaput pokrenuti igru da bi se pokrenula većinu vremena inače dobijem crni ekran.
Монеточка. Получай от дружбы все! Ты - Коин мастер Приключения qxd
Igra pokazuje potencijal, ali ima puno problema za napredak u ovoj igri, oduzima previše vremena, ne temelji se čak ni na malo vještina, već samo na vremenu
Rulet događaja je pokvaren, zadnjih 10 puta sam dobio isti rezultat - povoljno s najnižom vrijednošću. Alo, previše dodataka!
igra se srušila i kada sam je deinstalirao i ponovno instalirao, izgubio sam sav svoj napredak i dragulje!
Dobra ideja, ali igranje je apsolutno osakaćeno teškim oglasima i gacha sustavom. I počet ćete vidjeti oglase rano i samo će se pogoršavati kako napredujete. Daju vam snažan poticaj da svaki put nastavite gledati oglase. Cijena za uklanjanje reklama je stvarno visoka, otprilike 27 - 28 USD. Ali to nije ni jedina stvar u dućanu; ima PUNO plaće za osvajanje stvari u trgovini gotovinom. Kloni se ove igre.
slatka. Mislim da se nekoliko stvari može poboljšati, ali općenito, dobra igra!
Igra je u početku zabavna i lijepa inkrementalna u idle žanru, ali s vremenom igra od vas traži sve više razina u vašim menadžerima i možete ih dobiti samo na gacha način, uz mogućnost korištenja premium kovanica za kupnju štoviše, mogu razumjeti da svaka besplatna igra mora biti profitabilna, ali ovo nije zabavno.
Pa ja plaćam za određene stvari i ne dobijem ih igra kasni i kada kliknem gumb za korištenje dragulja ne radi i košta me novac koji sam upravo potrošio
tako slatko bez oglasa lijepa kvaliteta, TAKO DOBRO PREPORUČUJEM!
Oglasi su potrebni za normalno igranje
Bila je to zabavna igra. Ali nakon što sam ušao daleko, poništio je moj napredak.
Kitty Cat Tycoon سیمولیشن nrnh
Za početak ću reći da volim igru i da je jako slatka, ali imam neke pritužbe. kao napomena, nije kao na slici. te "snimke zaslona" su samo promotivna umjetnost, a NE screenshotovi igre. (još uvijek sladak), ali najveći problem je cijena. Da biste postigli napredak, morate gledati oglas za oglasom za oglasom, a cijena uklanjanja oglasa je 30 USD, što je PUNO previše. Rado bih platio 10 dolara, a to je već dvostruko ili trostruko više od onoga što biste očekivali za ovakvu igru. 30 dolara je jednostavno previše
tipičnu igru tajkuna, mačići je čine mnogo slađom i ugodnijom 😻
Nevjerojatno je! Daje puno ukusnih vibracija sushi kittty! ugodan dan! Ubiti 89 ljudi! #Gumeni medvjedići!
Ova igra je vrlo zarazna i zabavna. Kažem da ovo instalirate jer vas oglasi neće samo tjerati da to gledate, već će vas samo pitati želite li pogledati reklamu, što mi se sviđa i također sam veliki obožavatelj mačaka, i stvarno je zabavno igra. Imaju različite vrste mačaka koje obavljaju različite poslove. Također ima mjesto gdje unajmite menadžere i automatski će učiniti ono što želite da oni rade ako taj menadžer to učini. Ako volite neaktivne igre i volite mačke, onda je ovo igra za vas.
Promjene x2 bonusa su mi ubile igru. Igra već ima ludo težak napredak i morate gledati reklame da biste stigli bilo gdje. Ali sada su uklonili bonus od 4 sata x2 za gledanje oglasa i daju vam samo slabih 30 minuta. Razmišljao sam da potrošim nešto novca na ovu igru budući da sam je igrao nekoliko mjeseci i uživao u njoj, pa bih onda bio spreman platiti malo ako je to igra s kojom sam se zaglavio, ali nakon ažuriranja jesam će ga deinstalirati. Šteta, bilo je zabavno i slatko!
Zabavna igra, ali previše oglasa.
U redu je, imam problem s time da zapravo ne dobijem duple novčiće nakon što pogledam videozapise. Ako bih trebao imati duple novčiće 8 sati, onda bih trebao dobiti duple novčiće. Smh.
vrlo je sladak, ugodan i lako ga je shvatiti
Voljela bih da nije potpuna stvar, ali je tako slatka da mi ne smeta puno
Zabavna mala neaktivna igra, igra koja izaziva ovisnost i nije potpuno preplavljena oglasima. Umjetnički stil je vrlo sladak i šaren.
Kitty Cat Tycoon Simulácie cah
Nevjerojatna igra i jako je slatka. Grafika je nevjerojatna i super je zabavna, jednom mi nije dopustila da dodijelim menadžera, ali kad sam ponovno igrao igru više nije bilo. Sveukupno ova igra je 900000000000/5
Snimke zaslona su laž u odnosu na umjetnost. Za mirovanje ovog besposličara potrebni su menadžeri svih vrsta dovoljnog nivoa, što zahtijeva kvadratne količine resursa dobivenih samo neponovljivim misijama ili dolarima. Nadogradnja vaše jedinice novčićima ima ograničenje, a onda vam treba bolji upravitelj. Čak i kada gledate sve oglase, a ima puno toga za dobrovoljno gledanje, razina 7 je maksimalna bez dolara, ili možete ručno upravljati neradom. Jao.
Nakon prvih nekoliko razina, doslovno nema načina da se igra čak i ako gledate STOTINJE dodataka osim ako ne platite... tako teško udarajući u zid nakon što ste uložili toliko vremena pokušavajući ići putem dodavanja (na kojem oni zarađuju novac) osjećao smiješno. Naljutio me.
Prisilno prikazivanje oglasa na cijelom zaslonu. Automatsko zaključavanje. Pokušavam ukrasti stil puno boljih igara, ali na mehanici najgorih igara. Samo nije zabavno, čak i prije nego što pogodite paywall.Ova igra je uzela novac s mog računa, platio sam nešto, rekao je da kupnja nije završena, platio sam je ponovo i onda mi je dala predmet, napravio sam to 2 različita puta i kada sam provjerio svoj račun, izašao je 4 puta . Ne igraj