Post by amosinesos on Mar 8, 2022 13:52:47 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch tokens ▞▞▞
▞▞▞ Magic Rampage 2022 version ▞▞▞
Magic Rampage Role Playing sqmu
Είναι τέλειο κατεβάστε το
Διέγραψε την πρόοδό μου. Λέει λάθος. Τελείωσα όλο το παιχνίδι και επέστρεψα 5 μήνες αργότερα και δεν αποθηκεύτηκε στο google play μου. Είμαι απογοητευμένος.
Δεν μου αρέσει ο έλεγχος.
Συνδυάζει όμορφη πλατφόρμα και RPG χωρίς να κουράζει πουθενά.
Suspects: Mystery Mansion Akcija hftf
Έπαιξα αυτό το παιχνίδι τα τελευταία δύο χρόνια, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά η έλλειψη επιπέδων κάνει το παιχνίδι βαρετό και άπαιχτο. Τελείωσα όλα τα επίπεδα και έφτασα να συναντήσω ένα "προσεχώς". Ο αγώνας πρέπει να παίζεται με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ AVANTI STUDIOS, φέρτε μερικά ακόμη επίπεδα.
Μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Αλλά πανοπλίες και όπλα μπορούν να συντεθούν προσθέτοντας τρεις ίδιους τύπους.Με τη σύνθεση αυτής της δύναμης θα πρέπει να αυξηθεί.
Τώρα απεγκαταστάθηκε και επανεγκατέστησα το παιχνίδι όλη μου η πρόοδος έχει χαθεί και ακόμα δεν μπορώ να το υπογράψω. ..Η συσκευή μου είναι realme X2 pro από την Ινδία, λύστε ευγενικά αυτό το πρόβλημα .. και κάντε κάτι για το επίπεδο που έχετε επιτύχει. ..
Το καλύτερο παιχνίδι ever!!!
Επιτέλους ένα καταπληκτικό παιχνίδι
Αυτό έχει συμβεί σε 2 φορές τώρα αυτό το παιχνίδι είναι τόσο καλό αλλά όταν δεν το παίζω για μια μέρα όλα τα δεδομένα μου διαγράφονται
Σίγουρα ένα από τα καλύτερα platformers σε κινητά. Μόνο μερικές μικρές ενοχλήσεις.. Εάν θέλετε να θεραπεύσετε οποιαδήποτε στιγμή η υγεία σας δεν είναι εξαιρετικά χαμηλή, πρέπει να μπείτε στο απόθεμά σας για να το κάνετε. Επίσης, μισώ να πρέπει να βγαίνω στην οθόνη τίτλου για να ενεργοποιήσω ή να απενεργοποιήσω τον ήχο. Εάν είναι απενεργοποιημένο, μερικές φορές ενεργοποιείται ξανά μετά την παρακολούθηση μιας διαφήμισης. Εκτός από αυτό, αυτό το παιχνίδι με έκανε να δω ότι ένα platformer μπορεί να γίνει καλά και να ελέγχεται όμορφα σε μια κινητή συσκευή. Μπράβο!
Μόλις εγκατέστησα αυτό το παιχνίδι χθες και αγόρασα την ειδική προσφορά αλλά όταν επέστρεψα για να το παίξω ξανά το έχασα. Σπατάλη χρημάτων.
Ένα τόσο ωραίο παιχνίδι 💕💓
Magic Rampage RPG yycx
Είχα κάποια σφάλματα όπως εάν διαγράψω μία από τις 3 υποδοχές, επανεμφανίζονται αυτόματα, τόσο ενοχλητικά. Διορθώστε το.
Καλό παιχνίδι, αλλά πρέπει να μάθετε κάτι από το swordigo
Δεν καταλαβαίνω καν πώς να παίξω αυτό το επίπεδο πριν από το τελευταίο επίπεδο. τι κρίμα!!
χρειάζεται ένα μήνυμα επιβεβαίωσης κατά την αγορά αντικειμένων από το κατάστημα, διαφορετικά οι παίκτες θα μπορούσαν να καταλήξουν να αγοράσουν ανεπιθύμητα αντικείμενα επειδή έκαναν λάθος κλικ στο κουμπί αγοράς αντί για το αριστερό ή το δεξί βέλος.
Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πολύ καλά, αλλά το παιχνίδι δεν είναι ανοιχτό μετά το επίπεδο 43, πώς μπορώ να παίξω όλο το επίπεδο αυτού του παιχνιδιού
Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο, αλλά η εμπειρία μου έδειξε ότι ήταν ακόμα αρκετά γεμάτο ακόμα κι αν παιζόταν δωρεάν
Μερικές φορές έχω προβλήματα με τα χειριστήρια και μερικές φορές είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσω τα κουμπιά, αλλά το παιχνίδι είναι φοβερό
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ένας μετρητής μέχρι τον εχθρό για να δεις εκεί ζωές
Πάρα πολύ καλό
Πότε θα ενημερώσετε... 🤨🤨
Κάποιο είδος μαγικού σχηματιστή πιάτων. Δεν το βρήκα πραγματικά διασκεδαστικό
ΦΟΒΕΡΟ
Καλό παιχνίδι αλλά κάποια στάδια είναι πολύ απρόβλεπτα και ενοχλητικά. Επίσης, οι εφαρμογές του παιχνιδιού είναι βαρετές μόλις ολοκληρώσετε την πρόκληση πέρα από το 50%.
Ε, τίποτα συναρπαστικό εδώ.
δεν μπορώ να το εγκαταστήσω... δεν ξέρω γιατί... αλλά άλλα παιχνίδια μπορούν χωρίς πρόβλημα...
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και το παίζω όλη την ώρα! Ο μόνος λόγος που του έδωσα 3 αστέρια είναι μετά την πρόσφατη αναβάθμιση, η εφαρμογή κολλάει όταν προσπαθώ να ανοίξω. Επικοινώνησα με τους κατασκευαστές της εφαρμογής με το πρόβλημα, αλλά δεν έχω ακούσει καμία απάντηση και συνεχίζει να καταρρέει.
Laggy κίνηση, φτωχή ιστορία, κουτσό γραφικά
Αξίζει πραγματικά και τώρα περιμένουμε το dungeon 4 πάμε
Η επιλογή παρακολούθησης διαφημίσεων στο παιχνίδι μου συνεχίζει να εξαφανίζεται. Διορθώστε αυτό το σφάλμα.
Πολύ ωραίο αλλά δύσκολα παίρνεις τα τοκεν της αρένας
Ξαφνικά αναγκαστικά κλείσιμο
Διασκεδαστικό για πολύ λίγο, μετά γίνεται πολύ επαναλαμβανόμενο.
Για να μην βαρεθώ για λίγο..Gud αλλά όχι άλλα επίπεδα
Ωραίο παιχνίδι, θα του έδινα περισσότερα αστέρια αν δεν υπήρχαν κάποια θέματα που με έκαναν να σταματήσω να το παίζω. Το κουμπί άλματος έχει προβλήματα, δεν αντιδρά πάντα, δεν υπάρχει διασκέδαση καθώς το χρειάζεστε πολύ για να μπορείτε να το παίξετε σωστά. Όταν ολοκληρώνετε μια πρόκληση επιπέδου, γιατί δίνετε ένα μπόνους πολεμιστή για έναν μάγο;;; Αυτό είναι παράλογο. Ένα φίλτρο για αναπλήρωση μισής καρδιάς; Μετά το επίπεδο 10 η δυσκολία αυξάνεται πολύ. Κατά τα άλλα καλό παιχνίδι.
Ωραίο παιχνίδι! ενδιαφέρουσα πλοκή, όμορφα γραφικά και όλα αυτά σε μίνιμαλ σχέδιο. Μπράβο!