Post by puvewargamen on Mar 8, 2022 21:24:52 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sushi Roll 3D - Cooking ASMR ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sushi Roll 3D - Cooking ASMR IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти глюк точки ▞▞▞
▞▞▞ Sushi Roll 3D - Cooking ASMR 2022 version ▞▞▞
Гра доволі цікава, але шось не вистачає.
Це була б ідеальна гра, якби не безперервна реклама. Я б жахливо заплатив за гру, якби був вибір!!! На екрані завантаження в Play Store зазначено, що є доступні покупки через додаток, але я не зміг їх знайти! Мені так набридла вся реклама! Будь ласка, дозвольте нам купити гру, щоб позбутися від них!
Це взагалі хороша гра, але після кожного повороту з’являється лише реклама, яка дратує, тому що я не хочу платити гроші за гру, яку пізніше я просто видалю, щоб позбутися реклами. Я б хотів, щоб хтось змінив, я знаю, що тобі за це платять, і все, але це не повинно бути після кожного повороту
Гра супер 🥰🥰🥰🥰
Прикольна гра мені подобається рекомендую)))
Добра ігра но хотілося би більше розвитія
Sushi Roll 3D - Cooking ASMR Simulacije xxzr
Вавввв
Мені це подобається іноді, коли я роблю збої, але це все одно дуже добре, ДОБРО
Мені подобається, що реклама не так багато насправді, як зробити мій день
Чому, коли гравець натискає «програти» під час події з рекламою за винагороду, тому заявляючи, що вони воліють продовжити гру, ніж дивитися рекламу, гравець все ще потрапляє до реклами? Це шкодить утриманню гравців і, отже, зменшить «довгостроковий»* потенційний дохід. (*у цій ситуації «довгостроковий» означає будь-що за 10 хвилин, оскільки через 10 хвилин гравець вже переглянув 6 рекламних оголошень, і з такою кількістю перерв із цим невеликим ігровим процесом ваша база гравців буде майже нульовою).
Ви скопівали в cook 3D😒🙄
Не найкраща гра, але ви неодмінно повинні спробувати її хоча б раз! Деякі помилки, сподіваюся, я допоміг вам вирішити зіграти! Крім того, я, здається, отримую купу додань. Я б хотів оцінити це на 4, але я просто відчуваю, що не дуже добре оцінювати 4! Сподіваюся, ви зрозуміли. Спасибі.
Залежність справжня! Я грав лише кілька секунд і тепер не можу зупинитися. Кілька варіантів їжі та спеціальних символів безмежні! І це змушує мене думати, що я бот, якого змушують сказати це.
Подобається ця гра!, але є купа реклами! Кожна кнопка, яку я натискаю, є рекламою. Крім того, коли я вибираю тарілку, на ній завжди відображається обличчя "😑", чому? Вибачте, але я маю поставити цьому три зірки.
я не розумію, чому, але вона в мене не скачується. що робити?:/
Класно !!!!!! 😍😍😍😍😍 Красиво 😍😍😍😁 дякую розроботчикам😍😍😍😍😍😍красота нема слова 😁😁😍😍😍😍😍
добре Тому я вирішив проблему з рекламою в режимі польоту, але все інше надто нудно. Я маю на увазі, це як ваша типова ресторанна гра. Змагайтеся з іншими, майте кращий ресторан бла-бла-бла. Не знаю. Це просто надзвичайно нудно, і це просто марна трата мого сховища.
Класна крута гра радою
Молодці, . . . . .
Жах-жах-жах лагає , вибиває ч цю гру не раджу
Ходьби не було реклам
ок
Я маю на увазі, що я люблю цю гру, але щоразу, коли я закінчую, з'являються ADDSSSSSSS!!!!
ці численні додавання несправедливі
Бо дуже нудно а так норм
Це нормально, щоб позбавитися від цієї гри на 15 хвилин, але це трохи погано. Занадто багато реклами, це дає вам підказку переглянути рекламу за 300% додаткових грошей, але якщо ви натиснете кнопку «Ні», це все одно дасть вам рекламу. Начебто відстає і трохи занадто легко imo.
плохо
Реклама не великий фанат 🤬
реклама є агресивною, але не непридатною для відтворення. але для гри в суші «рол» я згорнув лише два справжні ролики, решта були бонусом, а смуга була короткою. не дуже складно з іншими міні-іграми.
Дуже жахливий додаток, я буквально не міг грати в гру. Він продовжує закриватися сам по собі на самому початку, що взагалі не дає мені грати. А коли він не виходить, він зависає на екрані завантаження. Тому це жахливо, це взагалі не дає мені грати. Я б не рекомендував завантажувати цю програму, мабуть, вона затримується та занадто довго завантажується через рекламу. (І так, я пробував режим польоту, і я все ще отримую той самий результат)
Що добре, хоча реклами було багато, будь ласка, видаліть рекламу, дякую і найкращою буде різдвяна версія
Ну... Я думаю, що ця гра дуже хороша, якщо не брати до уваги деякі види діяльності в грі, які можуть зробити її трохи складною, але ви впораєтеся з нею.Це дуже весело, і це викликає у вас великий ентузіазм щодо частин, з яких складається їжа. Ви починаєте, ви хочете, щоб їжа була справді гарною, щоб отримати більше грошей, а якщо ви дивитеся реклами, ви отримаєте більше грошей, щоб зробити свій ресторан красивішим.
Я справді хотів би поставити цій грі 4 зірки, тому що це мила гра, яка легка в освоєнні, але проблема в рекламі. Я граю достатньо безкоштовних ігор, щоб знати, що реклама потрібна, але реклама довша за кожну страву. Крім того, коли я клацаю, що я не хочу дивитися, і реклама все ще відтворюється, але я можу пропустити протягом 5–10 секунд. Це дратує.
Прикольне
Гра боиба
Гра подобається, але є кілька проблем. Є багато оголошень. Якщо хтось переглядає мій пост, ось порада, вимкніть Wi-Fi. Дякую
Гра дуже класна, но випустіть другу частину!
Здається, це весело, і для мене немає помилок, і це так круто оооо
Круто😍
Купа реклами...
в мене не завантажує😒
Fruit Block - Puzzle Legend Hygge qfsa
Афігена гра топчік😍😍😍
Ця гра таксобі
스시 롤 3D - 음식 게임 ASMR 시뮬레이션 ttos
Тому що там в грі була гола клієнтка яка замовила страви
Чудовий додаток, я не розумію, чому люди скаржаться на рекламу. Ви б хотіли працювати безкоштовно? І вони не так заважають. Ви можете пропустити їх на 5 секунд.
Більшу частину часу, поки я грав, це були лише додавання. І мені довелося щось робити дуже швидко, і гра почала сама собою, тому я думаю, що вони повинні зробити як кнопку «Пуск». Багато додавань змусило мене дивитися і додавати без причини. Я натиснув ні, дякую, і це все одно зробило це.
Довго грузить і все а так вроді нормально
Носамом деле *****